ENKEL KONFEKTKAKE alla “risboller”
125 gr delfiafett
100 gr sukkerfri sjokolade
1 egg
1 ss tagatess
4 ss sterk kaffe
150 – 200 gr valnøtter – delt i minst 2, gjerne grovhakk
50 gr kokosflak – kjøper disse i intenasjonal butikk
Slik gjør du:
Start med å smelte delfiafett og sett dette til siden slik at det kjølner litt.
Så smelter du sjokoladen over svak varme i den sterke kaffen, setter denne også til side.
Pisk egg og tagatess til luftig eggedosis, rør inn sjokolade og bland dette godt.
Hell så delfiafett i en tynn stråle oppi eggedosis sjokoladeblanding mens du lar vispen gå hele tiden.
Tilslutt vender du inn nøtte og kokosflak. Her kan du egentlig fylle med diverse nøtter. Jeg har valgt valnøtter da di er litt mer soft i konsistens. Blir ikke så hardt å tygge på. Fordel ca 1 ss i hver muffinsform, sett kaldt til di stivner og oppbvares så i kjøleskap til di skal spises.
Det er fint å ha litt pynt på toppen som kokos ristet i litt kondittorfarge eller som jeg har gjort bare toppet hver kake med en sukkerfri geletopp fra DeBron, kjøpes på helsekost eller SparKjøp butikker.
Følg meg gjerne på instagram for mer inspirasjon og bilder