Hannes Feriekake

 

BUNN

100 gr nøtter grovhakket

50 gr hakket sukkerfri sjokolade
25 gr smelta meierismør

Hakk  nøtter og sjokolade halvgrovt i en foodprossesor.
Jeg mikser, peanøtter, valnøtter, mandler og hasselnøtter sammen med sjokolade
Rører inn smelta smør.
Sett en kakering på et fat og ha nøtte/sjoklade blanding over og fordel utover. Sett kaldt.

FYLL OG TOPPING

3 dl kremfløte
1 pk tine kremost naturell
2 ss tagatess
1 ts vaniljepulver
3 ts bake kakao
5-10 dråper vanilje essens
1 plate sukkerfri sjokolade ( ca 80 gr  er den jeg bruker)

Valgfri pynt

Pisk fløte og 1 ss tagatess stivt.
Pisk opp ost og 1 ss tagatess
Bland så krem og oste blanding og fordel i 2 skåler.

Rør /visp inn kakao i den ene + noen dråper vanilje essens.
Den andre har du vaniljepulver og litt vanilje essens i.

Ha sjokolade krem på nøttebunn, så den hvite kremen. Sett kaldt ca 5 min.

Smelt 1 plate sjokolade ( 80- 100 gram) rør inn 1 ss meierismør og 1 ss kremfløte.
Ha dette over kaka og sett kaldt noen timer eller natten over..

Pynt etter eget ønske, med litt bær, nøtter, krem etc

Kaken kan fryses om det blir rester.
Jeg har brukt 20 cm form på denne kaken.

 

#lavkarbo#feriekake#lavkarbomedhanne#blogger#glutenfri#sukkerfri

2 kommentarer
    1. Hei! Denne oppskriften så helt super ut! Er det ok om vi deler bildet og link til oppskriften på Funksjonell Mat sin facebook side?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg