Pizza snurrer

PIZZASNURRER

200 gr revete gulost
100 gr tine kremost naturell

Ha dette i en skål som tåler varme, den skal inn i mikro og osten blir varm når den smelter.

Sett skål med ost inn i mikro på full effekt totalt ca 5 minutter, men stopp 2 – 3 ganger underveis og rør.

Når ost er helt smeltet og ser  ut  litt som en tykk pannekakerøre er den ferdig.

Så rører du inn resten av ingrediensene.

1 egg
50 gr mandelmel ( ikke fettredusert  )
100 gr sesam mel ( fettredusert  )
1 ss fiberhusk
1 ss bakepulver
1 ts salt
2 ts oregano

2 – 3 dråper natreen, kan droppes.

Når alt er blandet god til en smidig deig, har du den over på et bakepapir, smurt  med litt olje, legger et nytt bakepapir oppå som også har litt olje på og  kjevle ut et rektangel.

Ta så av det øverste bakepapiret, ha på ønsket fyll, litt revet ost og rull sammen vedhjelp fra bakepapir.

Skjær opp i passe biter og legg på en stekeplate dekket med bakepapir, eller i en liten langpanne.

Jeg pleier legge alt i en liten langpanne og steke.

FYLL

200 gr kjøttdeig

1/2 løk

1 fedd hvitløk

1/2 boks hermetiske tomater som du moser med en stavmikser

2 – 3 ss sukkerfri ketchup

1/2 ts sambal olek ( chili paste)

salt,pepper,oregano, litt natreen(et par dråper)

Meieri smør til steking

Brun kjøttdeigen i litt meieri smør, ha i løk og surr den blank. Ha så i hvitløk, tomater, ketchup og smak til med krydder. La stå og putre 5 minutter i pannen.

Jeg pleier å avkjøle fyllet litt,lettere å rulle sammen da. Kan gjerne lages dagen før og oppbevares i kjøleskap, da går det fort å lage disse pizza snurrene.

Stekes på 225 gr ca 25-30 min midt i ovn

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg